Tuesday, November 11, 2008

NASBR Season Finale

Sebenarnya aku hadir ke NASBR ni dengan tujuan membentangkan poster hasil dari kerja aku masa Master dulu dan di samping tu advisor aku nak aku berkenalan dan bernetworking dengan mereka-mereka di bidang aku ni.






Kisah aku nak siapkan poster ni memang sadis… aku sangat berterima kasih kepada Tigga, Kendra, Faisal, Jen, Jeff, Ain dan Nancy. Diaorg yang banyak tolong aku… comments, bagi suggestions dan bantu aku rehearsal dengan tanya soalan-soalan yang dijangkakan akan di tanya nanti. I really appreciated it. Bab printing pulak, aku berterima kasih ngan Faisal, apa tak nya… malam sebelum bertolak baru terhegeh-hegeh nak print. Aku ada print pagi tu… tapi macam biasalah bila dah print baru lah perasan ada kesilapan. Major pulak kesilapan tu… aduh!! Gelabah lah aku kejab...




Walaubagaimana pun aku sangat bersyukur kerana segala pengorbanana sahabat-sahabat aku tak sia-sia. Aku pulang dengan kejayaan dan kejayaan ini adalah untuk kalian semua. Thank you very much.

“… dan untuk Faisal ‘Happy Birthday’… maaf, kami betul-betul tak sempat nak buat yang grand sikit untuk hang sebab kami nak kena berangkat awal pagi ni. Tapi walaubagaimanapun, kami tak lupa birthday hang”.

Wishing You:
"Happy 27th Birthday"

6 comments:

chempaka said...

salam..tahniah ye...usaha tangga kejayaan...nway, akak dulu stud prof zubaid ke? encik harun...+ dr..(officer in frim tuh..apa namanya yek, kristen kot?)...your buddis from way back in ukm kan?..hehe

juliana.senawi said...

TQ.

Yeap, akak student Zubaid dulu tapi tak banyak buat kerja ngan En. Harun.

Cempaka student UKM juga? Student Prof Idris ke?

chempaka said...

yuppy, prof idris tu my former supervisor. akak attached ngan ipt mana sekarang?....selalu bila saya cross by tgkt 3 bgnn bio tu kan musti lintas depan poster akak...rasanya on small mammal...(dekat2 bilik prof zubaid). Bila akak mai US?

juliana.senawi said...

Akak ngan UKM skg.

Ni email akak suzu_aisawa@yahoo.com email lah akak, nanti kita borak panjang ya :)

Chiew Ping said...

Salam sejahtera kak Julie! Lama tak dengar khabar. masih ingat i? this is Ping who's from same pusat with Atie. We miss u so much! I only found out about ur blog! Me and Atie are now preparing to go for study leave Australia. sekarang baru faham perasaan Kak Jul waktu u sibuk dengan urusan cuti belajar.
i've sent u email but i think it may end up in ur spam mail folder kot, haha. Keep in touch ya! u can visit my blog at hoochiewping.multiply.com

take care!

juliana.senawi said...

Hi Ping,

Akak ada lawat blog Ping… Congratulations! Why don’t you tell me about your ‘Big-Day’?

BTW, I wish you both just the very best in your future together. May you always be happy and always be there for each other.