Friday, February 27, 2009

Winter Break ‘08 (Episode 7) – Long Horn Territory

(Kisah Dec. 26, 2008)
Capital Building at Austin

Kami singgah di University of Texas at Austin untuk buat horn down depan main entrance university tapi yang lawaknya kami tak jumpa pon… rasanya mungkin diorang ni tak de main entrance yang ada signboard besar macam university kami kot.

Kami jumpa padang bola sepak.

Yang ni pulak aku tak sure pintu untuk ke mana hehehehe
Masa tengah pusing-pusing mencari tempat yang sesuai untuk bergambar, ternampak pulak possum. Apa lagi tak cukup tanah lah aku mengejar… nak ambik gambar je.

Possom yang menjadi mangsa kejar mengejar

Dah puas pusing UT ni, kami teruskan perjalanana ke Huston

2 comments:

Ping from Miri said...

cute nyer possum tu!!!

kalo i ada kat situ i pon kejar dia, hahahaha!

kaerrufrog said...

hi puan....ko apa kbr? enjoy sakan di sana...