Wednesday, January 28, 2009

Lady Rider

(Kisah… Dec. 21, 08)


Masa untuk bersenang lenang dan berhibur… maklumlah dah masuk winter break. Hari ni kami ge tengok basket ball - team perempuan university aku atau lebih dikenali dengan nama ‘Lady Rider’. Team university aku ni kira yang hebat gak lah kat US ni… kalau macam kat Malaysia tu macam untuk Majlis Sukan Universiti Malaysia (MASUM) lah kot.


Kami dapat tiket dari Dr. Baker. Dia tu ahli jawatan kuasa kot, dan biasanya dapat tiket free. Tu yang dapat duduk sit depan sekali Row no. 1 lagi tu. Kalau tak jelas lagi tengok match ni tak tau lah hehehehe. Hari ni Lady Rider lawan Sacramento State. Macam yang di jangkakan… team university aku lah yang menang.


Bila menang... mereka pun menyanyikan lagu Texas Tech University

Tapi apa yang menariknya … seataip kali break ada je hiburan…

Ni iklan… susu kot

‘Cheer – Leader’ & Budak Kecik… tengah bagi hadiah pada siapa-siapa yang bertuah.


Persembahan tarian kanak-kanak sempena christmas




'Marry Christmas for y'all too!'

3 comments:

Ping from Miri said...

best nyer! dapat free ticket dah lah front row lagi tu! best lah study kat US, huhu.

juliana.senawi said...

Tak pelah... study kat mana-mana pun sama saja. Kan kita dapat 'cuti belajar'... you need to understand the first word "holiday" so we should enjoy :)

Come and visit us some time. Kita boleh tengok Football pulak hehehehe

Ping from Miri said...

betul cakap u tu, huhu. holiday-study^^

i really hope i can conduct my field work in US, but i'm not sure if that's possible or not. tengok macam mana supervisor cakap pasal ni dulu. sebab dier benarkan i buat field work di korea tahun depan, entahlah US bagi ke tidak. kalo bagi pon tak tahu akan pergi ke state yg mana satu. will u travel to places other than Texas? huhu.

if u happen need to cari kelawar kat australia, please let us know OK? nanti boleh ikut u masuk gua ke hutan ke, best nyer! cheh ;)