Thursday, June 25, 2009

Winter Break ‘08 (Episode 9) – Welcome to Aggieland

(Kisah Dec. 28, 2008)

Lepas makan kami meneruskan lagi perjalanan. Kami bermalam di rumah Linda di College Station bagi yang perempuanlah… bebudak lelaki lak bermalam di rumah si Faizal. Pagi tu Linda bawa kami ronda-ronda Texas A & M at College Station. Besar juga campus diaorang ni… biasalah TEXAS, apa je yang tak besar… apa je lah yang tak luas
Tempat bergambar wajib bila sampai university orang lain... muka depan dan yang lain ni di sekitar Texas A & M...



Thank you Linda… hope we can meet again

Lepas lawat campus kami terus berhenti di Dallas sebelum meneruskan perjalanan pulang. Apa lagi bershoppinglah pulak. Tinggal di US ni nak menyoping grocery halal dan makan di restoran halal memang ada sedikit kesukaran… jadi bila jumpa tempat yang sesuai tu, peluang tak akan di lepas kan. Stok macam ala-ala mangsa banjir.

Lepas puas bershopping kami balik ke Lubbok (home sweet home….) sampai dah dekat subuh dan total perjalanan kami lebih kurang 2100 miles.

4 comments:

mlle said...

akhirnya Kak Julie's adventure story is ended in the 9th post!
Wa best nyer~~~
over 2000 miles of journey^^

juliana.senawi said...

yeah... finally hehehehe

M. A. Muin said...

Wow! Bestnyer! When can i go overseas...

Anonymous said...

julie, nanti k has dtg mesti d takde siaran ulangan...huhuhu...woit...bg e-mail....yahoo nyer termasuk yg faizal...anak terdelete la...huhuhu...khas (haslina_musa@yahoo.com) TQ